2 anys després. Jo ALTenista.

Deu fer ja uns dos anys que vaig deixar el partit on havia militat durant els últims més de 10 anys. Desenganyat de la política municpal, enfocada al populisme , desganyat de la política nacional, avocats a un pacte de misèria, cansat del que s’anomena popularment “tragar sapos”. Per aquestes dates vaig decidir que ja no militaria més a ERC, no em creia ni el discurs populista de la Coalició d’Amics de Gervasi Aspa, ni al tàndem independentista light Puigcercós-Ridao.

Va ser a principis d’agost si mal no recordo l’impulsora de Solidaritat Catalana per la Independència a les Terres de l’Ebre, Caritat Garcia, va organitzar una xerrada amb Alfons López Tena.

Alfons López Tena, ja era conegut dins al món independentista per haver impulsat juntament amb l’Hèctor López Bofill, el Cercle d’Estudis Sobiranistes, un lloc de trobada del sector més sobiranista de CDC amb el menys sectari d’ERC. Ja l’havia escoltat per ràdio i televisió i el veia un home ferm en les seues conviccions sobiranistes però de CDC.

El seu discurs va ser clar i contundent, i des de Carod-Rovira a l’oposició no havia escoltat ningú que volgués encetar una via institucional (des del parlament) per proclamar al independència, amb un sol mètode. la declaració unilateral de la independència des del Parlament, sense vies mortes com l’estatut o pluges fines i addicionals terceres. Definitivament em va convèncer a abandonar el partit on havia estat més de deu anys.

Dos anys després estic satisfet de considerar-me ALTenista (ALT és com se’l coneix per fòrums, webs a Alfons López Tena ja que són les seves sigles. Satisfet de cada intervenció des de la tribuna del parlament, en un llenguatge directe, denunciant la submissió autonomista que portem més de 30 anys.
Per als que no el conegueu (cosa estranya) l’última entrevista a tv3.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s