Eurovegas NO! interessant reflexió que he trobat

Des de fa uns mesos es parla de la instaŀlació de l’Eurovegas a Catalunya, de fet hi ha una pugna entre Madrid i Barcelona per emportar-se-la. Jo des d’un primer moment m’he mostrat contrari a un projecte que no aportaria res, tal com mostren els arguments que he tobat aquí

Primer:

Es crearan molts llocs de treball, que ocuparan noves onades d’immigrants llatinoamericans, africans o asiàtics ( filipins, pakistanesos… ), perque quan les Jenis i els Jonatans ( únic personal que compleix els requisits, ja que els alts càrrecs vindran directament dels EEUU ), es negaran en rodó a anar a treballar-hi, perquè no voldran acceptar cap de les condicions que els imposaran.

 

Resultat A: T’has de fer càrrec de una nova massa d’immigrants que ompliran Barcelona que reclamaran una bestiesa de serveis i a sobre no cotitzaran, per la qual cosa no aportaran res. I amb la merda de sous que cobraran, les seves despeses de consum seran nules.

 

Resultat B: La massa de mà d’obra inútil continuarà existint, l’atur es quedarà més o menys igual que ara però també hauràs de donar servei a tota aquesta tropa.

 

Segon: Durant 10 anys no tributaran res, per tant ni els ajuntaments ni la Generalitat veurà un duro… però això sí, suministra’ls tot el que demanen: aigües, xarxa elèctrica, transport públic, metro… pagat per la Generalitat i sense cap contrapartida.

 

Tercer: Moltes empreses es beneficiaran indirectament… Doncs aquí tens raó, els fabricants d’aliments i altres podran vendre a l’Adelson aquest i es faran d’or… però subnormals!, si es construeix a Madrid els podràs vendre igualment ( excepte que siguis un comercial patètic ) per la qual cosa podràs gaudir dels avantatges que suposa disposar dels casinos, sense cap dels prejudicis.

 

Quart: Quants diners s’embutxacarà Convergència i Unió? Quans càrrecs convergents rebran sucoses quantitats de diners a canvi? Quants convergents misteriosament tindran terrenys a la zona on s’ha de construir.

 

Es evident que NOMÉS es vol construir pel quart raonament. Tot el demès és cert i ho saben, però com tot el que és necessari pel país se’ls enfot sempre hi quan puguin treure diners per a ells…

De fet es pot dir de moltes formes però tal com està escrit aquí ho subscric al 100%

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s