recull de notícies interessants (14 de març)

Quan vaig reinagurar el bloc, em vaig comprometre a fer un recull setmanal de notícies que o bé m’han agradat, o que crec que són prou interessant per fer-ne una petita reflexió

  • Judici contra la mafia del PSC (enllaç). Si al País Valencià la mafia i corrupció es diu PP, a Catalunya la corrupció es diu PSC
  • Brasil podria considerar que l’accés a Internet és un dret (enllaç). No sé quan es van començar a obrir les primeres biblioteques públiques, i per tant l’accés a la informació, però també sé que els primers sindicats i coŀlectius obrers promocionaven la cultura en ateneus i escoles populars. llavors és normal que des d’un punt de vista de democràtic i d’esquerres, vulgues que la gent accedeixi a la font d’informació i al segle XXI, és Internet, per tant dono suport a aquesta proposició com també a l’associació catalana que té aquest principi guifi.net. Que la regidora Sònia Bertomeu, d’ERC es va negar a donar suport.

  • Un punt de visió sobre el que ha passat al Japó. (enllaç)
  • Segons wikileaks, el PP va demanar als Estats Units que no es parlés d’atemptat islamista a l’11-M, una mostra més de la “democràcia” espanyola, i del poder manipulació del PP (enllaç)
  • El jugador del Barça, d’origen espanyol, però que viu a Catalunya dels 12 anys,  va decidir escriure també el seus tweets i entrades al facebook també en català. sembla ser que això no agrada als espanyols, (enllaç)
  • L’entrada d’un partit cavero, a la política municipal. (enllaç). De fet per ara he vist 2 logos, un a la Veu de l’Ebre i l’altre en un cartell. aniré a veure que proposa aquesta nova formació.

fins aquí un recull de notícies, que crec que són prou interessants.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s