Muncipals a Deltebre (II) Fòrums, grups de facebook, en contra l’actual govern, el PP amb el mateix candidat

Des de l’inici de l’actual govern, va sorgir un fòrum públic sobre Deltebre, vaig participar-hi com a Roquet, i ara ho estic fent com Adam. Este fòrum ha evolucionat, més que res perquè l’administrador i creador, és una persona que s’ha vist beneficiada per l’actual govern. Ja que vaig ser jo mateix qui li vaig dir al regidor/a que ordenés a esta persona que moderés els comentaris fora de to.

Ha estat i és un fòrum, on la gent vomita de la manera més impúdica contra el govern actual, que és totalment criticable, però amb construcció, és a dir proposar una alternativa real al “govern” municipal i no com a únic objectiu el difama que algo queda.

També hi ha un grup de facebook en castellà (s/c). Yo también creo que en el Ayuntamiento de Deltebre hay más de un Asapavilado On seguint l’exemple del fòrum anterior, la gent de manera anònima vomita contra el govern actual. Una mostra més que més per por, és per falta de cultura democràtica no s’identifiquen.

En el fòrum també es parla de la presència a Deltebre, i potser seria la millor forma d’obligar als partits a pactar entre ells, i que les seves ànsies de partitocràcia quedessen apartades, i més quan tindrem tres llicenciats amb ciències polítiques a les primeres línies de foc, i no crec que la seva iŀlussió sigue quedar-se com a regidors o alcaldes, sinó que aspiren a més, serà “divertit” veure’ls actuar als plens.

Per altra banda el Partit Popular presenta una altre cop a Joan Bertomeu, i crec que si no vaig errat ho fan des que eren Alianza Popular al 1983,( i no sé si es va presentar al 1979), com a persona no el puc criticar, però no entenc que una persona per molt conservadora que sigue (model social, econòmic, etc …) pense que viure en un estat espanyol és benificiós per a Catalunya i per a Deltebre. Hauria de fer com Manuel Milián Mestre, tot i que és de Morella, la vida política l’ha fet a l’altra riba del Sènia, i després de ser un dels màxims dirigents del PP, pensa que al final només ens quedarà la independència per viure tranquils els catalans (font).

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s