5 equips de futbol, …

Això és un comentari reflexió, sobre una de els grans passions de la societat com és el futbol, i com al poble som molt passionals tenim 5 equips de futbol, de fet no són 5 equips complerts, sinó 3 primers equips, més 1 escola de futbol, i un club que per ara només té equip de Futbol Sala.

Els equips són:

Jo em pregunto, realment una població de 10 mil habitants necessita 5 equips? Jo entenc que la tradició històrica hi hagués tant la Cava com lo Jesús i Maria, i per tant era necessari crear el Deltebre? A part del futbol i futbol sala, no seria millor impulsar altres esports d’equip com bàsquet, handbol, voleibol, hoquei, … Està clar que un xiquet (i el pare) veu la fama i l’èxit de determinats futbolistes, però quants hi arriben?

Jo mai vaig practicar esport, potser sigue per això que més que criticar l’esport infantil, penso que s’hauria de plantejar-se d’una altra forma. L’esport ha de proporcionar valors com amistat, responsabilitat, respecte, … valors que han de permetre a ser persones, i no individus. Penso que ja els mateixos equips, haurien de pensar en diversificar l’oferta, i col·laborar o fusionar-se, i si el problema és el nom de l’equip, posar alguna paraula com “amics”, “natros”, “xaladors”, … perquè l’esport ha de ser això, un motiu per a que xiquets i xiquets xaliguen. i si resulta que algun dels xiquets és el nou puyol, segur que acabarà sent-ho igualment.

Per cert un altre lloc on donar els valors de companyerisme, responsabilitat, seguretat en si mateixos és l’Espiga d’Or.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s