Xiquets i xiquetes, maricón l’últim! a robar s’ha dit!


Si des de fa temps sentim parlar del cas gurtel a terres valencianes, i de l’afer millet , des de feia uns dies un panflet com El Psoeriódico, avui ha tocat als socialistes catalans. S’han detinguts als seus caps al “cinturó roig”, de Santa Coloma de Gramenet i Badalona.

Després d’estes notícies, un es pregunta si el famós oasi català, era en realitat un miratge, i que tant els dos partits hegemònics com PSC i CiU, anaven fent sense molestar, fins que una auditoria sobre les subvencions al Palau de la Música, van fer sortir les irregularitats de’n Millet. La premsa es va fer ressó dels “acords” entre la fundació del Palau i la fundació de CiU. Ahir el mentre el President Pujol advertia que si es destapava la manta, sap Déu, que sortiria, el President Montilla, en una conversa informal amb els periodistes, deia que a al dreta li perdonaven la corrupció. ¿què passarà ara amb aquests socialistes corruptes? … si és com diu la dita catalana a totes les cases hi ha Joseps i Joans. (comprove-ho, és cert). I per tant el President Montilla s’hauria d’haver estalviat els comentaris com el President Pujol segur que sap més del que ens pensem.

*perdoneu per dir això de maricón l’últim, però és una frase col·loquial, i en cap cas he volgut dir res relacionat amb les tendències sexuals que cada persona té lliurement.

Anuncis

2 responses to “Xiquets i xiquetes, maricón l’últim! a robar s’ha dit!

  1. No sé qui comentava fa poc als Matins de TV3 que cada vegada estem més aprop d'estar com a Itàlia… i no anava errat.

  2. No se que es pitjor, si la corrupció o el teu titular, company. Això de "maricon l'ultim" t'ha sortit de l'anima, ja se que es diu i que es col·loquial i ho has dit sense anim d'ofendre, però a pesar de tot, no és correcte i és insultant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s