el dia de la cabra

Els nord-americans, tenen el dia de la marmota, que va sortir fa uns anys en una pel·lícula, i els espanyols tenen el dia de la cabra. Avui dia 12 d’octubre se suposa que un mariner anomenat Cristòfor Colom, va topar-se amb el continent americà, i per tan avui és el gran dia de la raça hispana. Mentre que els pobles aborigens avui parlen de dia de la resistència indígena, d’altres parlen de la grandesa de la cultura “latina” ( i jo que em pensava que la cultura llatina era lo de puella puellae), però ja és habitual amb els castellans agafar un nom que no els correspon per posar nom al seu imperi (caigut).

Si el dia de la marmota, parlava de fins quan durava l’hivern, el dia de la cabra ens recorda als que no volem ser espanyols, que tenen un excèrcit preparat per actuar en cas d’insubmissió o rebelia, i si a la pel·licula del dia de la marmota, les coses anven canviat una mica, fins al cap d’x repiticions ja sé un dia diferent amb només la marmota i l’evolució del personatge principal Bill Muray, aquí tenim que l’actor continúa sent igual, i la cabra també.

Aquest dia de la “raza” (espanyola?), va ser impulsat pel golpista Franco, i que l’atucal “democràcia” no ha gosat de suprimir o canviar. D’aquí poc per la televisió nacional espanyola, començaran a desfilar els militars, i uns portaran al cabra, aquests són coneguts també per frases com “muera la inteligencia”, una mostra més de la democràcia a l’estat espanyol, encara falta que hi arribi.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s