Los socialistes, son uns transvasistes!

Encara recordo, en una de les manfiestacions que vaig anar, anti-transvasament, que els companys del Pirieneu aragonés, deien “los socialistas, ¡son unos pantanistas!. Recordant que tot i que ells s’oposaven a gran part de les obres del PHN, del PP, estaven d’acord en fer alguns dels embassaments. També cal recordar el famós Pla Borell promogut pel PSOE de Gonsales. A>ra mos surt el número 1 del PSC-PSOE, a favor d’una interconexió de xarxes (notícia a la marfanta).

Tant si guanya el PSOE com si guanya el PP, i en duran és o no ministre, ens tocarà tornar a sortir al carrer i plantar cara. (notícia avui)

Anuncis

3 responses to “Los socialistes, son uns transvasistes!

  1. Es curiós, jo soc socialista i antitransvassista. I els d’ERC a Tortosa no volen canviar el nom del barri del 13 de gener (dia d’ocupació franquista al 1939), quines coses.Es que a la politica tot és complexe, tat que si?

  2. Jo sabia que es deia 13 perquè va ser este dia el van entrar els feixistes a Tortosa, però son els propis tortosins que haurien de demanar el canvi de nom. Jo trobo més insultant a la democràcia el monument del mig del riu. i com a nacionalista, que Ramon Vergés tingue un carrer, una persona que se declarava anti-catalana i secessionista lingüístic.

  3. Mon pare se pot dir que es tortosí, tot i que nascut a xerta, i se va casar a la Cava, dels 16 anys que treballa a empreses de Tortosa, i no sabia perquè el “barri” es deia així.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s