4 mapes històrics del delta

Navegant he trobat aquest 4 mapes històrics del delta (ministeri de cultura, arxius estatals)

sobre el 1700 (es veu clarament que posa illa de mar o port dels alfacs, és a dir abans del decret de nova planta.

del 1828

del 1848

del 1860

Anuncis

6 responses to “4 mapes històrics del delta

  1. Gràcies a la política del tripartit (entre ells esquerra) haurem de tornar a utilitzar estos mapes perque això de comprar els terrenys i deixar que la mar se’ls engulli será la desaparició del Delta, haurem de donar gràcies al tripartit.

  2. Hola roquet,Aquests mapes son del tot interessants, bona troballa!Anònim, si tinguéssim al govern a CiU i PP pot ser ja seriem com aquests mapes, quasi segur o al menys era la intensió d’ells.Parles per parlar perquè no tens ni idea quina es la intensió del que es faran a aquests terrenys, ens tenim que informar.Vinga dew.

  3. Suposo que aquí no es parla del POUM ja que de ben segur que et cau la cara de vergonya de pertanyer a un partit que desgraciarà al nostre poble.

  4. A mi no em cau la cara de vergonya de res.No trens ni idea de a quin partit pertany, un altra vegada parles per parlar.Com sempre la gent com tu mesclen altres temes amb el POUM.Jo també estic en contra del POUM, però no tenim que mesclar altres esdeveniments politics amb el POUM.

  5. anònim 1 del PP, llegeix l’ebre que va sortir la setmana passada i sabràs la inversió que ha s’ha aconseguit per aturar la regressió.anònim 2 d’algun partit del tripartit :Panònim 3 … no entenc d’urbanisme, per tant només puc dir les coses bones que he vist, criticar-ne unes quantes altres.estic escrivint un post sobre el tema, des d’un altre punt de vista, quan el tingue acabat el penjaré tranquil.

  6. Roquet apren dels del teu partit, d’esquerres, pero alhora de fer diners no seu pensen eh?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s