Independentisme en castellà?

No sé a vegades penso que l’única forma d’avançar cap a la independència seria començar a fer campanyes en castellà, perquè cada vegada crec que el sentiment catalanista i indepenendentista està estancat.

potser frases com aquestes, ajudarien a que en un futur referèndum guanyés el sí:

TU PAGAS AUTOPISTA, TU PRIMO ANDALUZ VA POR AUTOVÍA

A TU SOBRINO ANDALUZ LE PAGAN LA HIPOTECA CON TUS IMPUESTOS

A LOS NIÑOS EXTREMEÑOS, LES PAGAN LOS LIBROS CON TU DINERO.

MADRID POR SER CAPITAL TIENE MÁS METRO QUE BARCELONA, ¿DÓNDE TRABAJAS?

no sé i altres frases per l’estil, i que acavés amb una frase en lletra més petita

¿todavía quieres ser español? por tu bien y el de tus hijos, Independencia para Catalunya!

Anuncis

6 responses to “Independentisme en castellà?

  1. el nou forum de deltebre celebra les seves 3000 visites en nomes 2 mesos…http://deltebre.superforos.com/

  2. Molt bona esta! segur que donaria resultat.Ara bé, trobo un problema molt gros entre la gent que és catalana d’origen, i és la seva pèrdua de sentiment català. I ha estos, no sé quines frases ficar-los

  3. robert, una de les últimes frases de carod, van en aquest camí, de pàtria i sentiment català en som pocs que realment en tenim, però tots patim l’espoli fiscal, i per tant de pèrdua de benestar social.

  4. Me parece que para reivindicar la independencia de Cataluña deberíais de recurrir a vuestra lengua, a vuestra historia, cultura y civización, que en muchos aspectos es muy diferente de la del resto de España. Pero si lo único que pedís es la “Pela”, creo que lo único que vais a conseguir es que os consideren unos insolidarios, tacaños y miserables.Los independentistas italianos de la Liga del Norte sólo alegan como hecho diferenciador el que ellos son ricos y los del sur pobres. ¿No dan asco?Vosotros vais por el mismo camino.

  5. sigue quin sigue l’origen dels que habitem Catalunya, tenim les mateixes deficiències. Una cosa és ser solidari i l’altra que et prenguen el pèl, i per tant millora econòmica significa millora social, i això és lo que volem molts catalans, ser lliures per tenir un benestar social propi dels països nòrdics

  6. És un tema que jo en més d’una ocasió m’he plantejat (visc al Baix Llobregat i conec molts independentistes que gairebé no parlen català).En alguna visita a Euskal Herria he notat que com que el nacionalisme basc s’expressa sense cap complexe en castellà no té problemes a l’hora d’integrar gent d’orígen no basc.Inclús recordo un cop que una amiga meva em va dir que no exercia de nacionalista catalana perquè no parlava bé el català (“me da corte”). No crec que ella fos l’única que pensa així.És un tema interessant per reflexionar-hi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s