El món ho ha de saber

Em sumo a la campanya enceta per Xavier Mir

Anuncis

9 responses to “El món ho ha de saber

  1. Ei amic tinc un dubte i es que no se com mo puc fer per poder ficar-me una imatge al perfil tu em podries donar les instrucions nesecaries .graciesJo tambe acabare sumame 😉

  2. creo que con todo lo que está pasandeo de terrorismo y con los asesinos de ETA por ahí sueltos no es para ir haciendo bromas de este tipo ni enviando cartas amenazantes. A este chico le deberían haber retenido unos días y así otra vez antes de hacer una broma así se lo pensaría dos veces

  3. … au va pobre xiquet, com se nota que ets espanyol i la poca cultura democràtica que tens. enviar un mail, no és res comparat amb les amenaces que rebem molts militants i les nostres organitzacions independentistes, i moltes son consumades, perquè gairebé cada més algun independentista és agredit.

  4. ok gracies per la teva ajuda ;)no e spot fir que aquest noi envies amanaces ja que nomes demanava unes coses que es tindrien que fer per si soles.

  5. ec ADAM a quina película ho has vist això que t’amenassien, com si tu fosses la clau per a la independencia catalana,jajajaja, au macho aterriça al planeta terra!!!

  6. a mi no però a molts companys si que han estat agredits. he rebut amenaces i insults al meus videos penjats al youtube.al final he passat de borrar més comentaris.

  7. jo no sóc la clau per l’independència, però lluito per ella.i com deia Bertolt Brech:”Hi ha homes que lluiten un dia, i són bons. N’hi ha d’altres que lluiten un any, i són millors. N’hi ha que lluiten molts anys, i són molt bons. Però n’hi ha que lluiten tota la vida. Aquests sóns els imprescindibles”

  8. al de dalt, qui son els fatxes?el govern espanyol?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s