Tots al llunàtica


www.llunatica.cat

Anuncis

7 responses to “Tots al llunàtica

  1. Durant aquest cap de setmana he vist aquest cartell per diferents llocs com La Sénia i Tortosa. Els meus amics i jo, no vam poder ubicar geogràficament la Platja de la Bassa d’Arena. Roquet, podries donar més informació sobre aquest esdeveniment? Com el lloc i en que consisteix. Gràcies per endavant!Salut i força!

  2. entra a la seua web. :Pés un festival organitzat per un grups d’amics, si el dia del festival et dirigeixes a Deltebre, ja haurà cartells indicant-ho. Està cap a la zona de riumar. suposo que habilitaran algun lloc com a pàrquing.

  3. http://www.llunatica.cat/LA SITUACIO…ES MOLT FACILAAS DE ANAR DIRECCIO DELTEBRE UN COP ARRIVES AL POBLE NO AS DE ENTRAR PER A RES,SEGUEIX DIRECCIO A RIUMAR I NO TE PERDUA!!!(UN COP ARRIVES A DELTEBRE JA ESTARA BEN INDICAT)TAMBE TINDRA ZONA DE PARKING HABILITADA!!!!I UNA NIT MAGICA EN UN ENTORN UNIC!!US ESPEREM!!!

  4. Aixo de la llunaica es més friki que res. Es una festa de gippies.jejeje

  5. a la festa havia hippies, “modernillos”, pijos, rockers, maquineros, metaleros, fins i tot jo que sóc indepe.

  6. es una festa de hippies i ocupes i lo resto de joves del poble com q la majoria no volen sortir del poble per culpa de l’assetjament que fan los mossos catalans en los controls d’alcoholemia tenen que quedar-se al poble pero com l’oferta lúdica del poble no és massa variada no tenen cap atre remei que anar a vore l’antro aquest que es monta on hi ha drogues a manta (porros, coca, cristal,…) alli estan els futurs dirigents del poble, hay quin futur mos aspera.Per cert, com poden dixar fer una cosa així a una zona de parc natural i en època de veda. això a un altre lloc com doñana segur q mai s’ha fet pero nomes passa a Aspa city, la ciutat sin ley.

  7. … pos xiquet estava fins i tot Imma Juan…. i si parles de drogues, vaigues on vaigues ne trobaràs. i en totes les classes social i ideologies, és un fet social…. sobre la zona i l’impacte ambiental, ja els vaig comentar als organitzadors un parell de coses. i si me’ls trobo a l’universal dissabte els en diré un parell més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s