Gervasi Alcalde! 70 anys després tornarem a tenir un alcade republicà a Deltebre


Bé, no exactament perquè llavors pertayiem a Tortosa, i erem 2 pedanies, ara som un municipi.

extret de “el punt”
ERC pacta amb el PSC a Deltebre per «garantir un govern estable»

Els socialistes es quedaran Promoció Econòmica i Serveis

ACN R.R.. Deltebre
Tot i quedar-se només a un regidor de la majoria absoluta, ERC ha optat per un govern estable a Deltebre a través d’un pacte amb el PSC. Tots dos partits sumen 10 regidors (8 i 2, respectivament) i ahir van subscriure un acord que encara no s’ha acabat de concretar, però en principi han avançat que el PSC es quedarà amb Promoció Econòmica i Serveis.
Després de 24 anys, Deltebre tindrà un «govern d’esquerres i progressista». Així ho manifesta l’Ajuntament de Deltebre en una nota que va fer pública ahir. El candidat d’ERC i futur alcalde, Gervasi Aspa, va assenyalar que fruit del pacte amb el PSC queda garantit un govern estable per al municipi: «Ens permetrà encarar el mandat amb molta tranquil·litat i ens assegura una estabilitat molt bona», va apuntar. Per la seua banda, el cap de llista del PSC, Francesc Callau, va destacar la voluntat del seu partit de fer «un Ajuntament més participatiu i obert a la ciutadania». Així, es preveu que el PSC es quede amb les regidories de Promoció Econòmica (sota la responsabilitat del mateix Callau) i Serveis (que assumirà el número 2, Salvador Bertomeu).

Entre les prioritats del futur govern de Deltebre hi ha impulsar un pla de xoc per netejar el municipi i l’aprovació del pla d’ordenació urbanística municipal (POUM).

El pacte entre socialistes i republicans arriba després d’una legislatura complicada, en la qual ERC ha governat amb CiU i el regidor independent expulsat del PSC, Jordi Casanova. Això ha fet una mica tenses les relacions dels republicans amb el PSC (a l’oposició). Ara bé, les relacions entre ERC i CiU tampoc han estat gaire bones els últims mesos. Això ha fet que ERC, que ha aconseguit uns resultats espectaculars aquestes municipals (ha passat de 3 a 8 regidors) s’haja decantat finalment pel PSC.

Anuncis

6 responses to “Gervasi Alcalde! 70 anys després tornarem a tenir un alcade republicà a Deltebre

  1. aleeeee aleeeee, ara se la fotran l’un a l’altre. Per cert les prioritats nomes son llimpiar lo poble y el POUM? no va dir que faria moltes més coses? infraestructures què? no farem res en 4 anys? només se dignaran a llimpiar lo poble?

  2. d’una noticia extreta per agència (ACN). no esperes molt més. si tens ràbia mossega ceba.

  3. la cava republicana!felicitats caveros

  4. com mosseguen los anònims sobre una notícia de l’ACN i l’acció de govern quan encara ni s’ha constituit el nou Ajuntament! Quanta ceba..

  5. La ceba la deus mossegar tú a Amposta. Que vaya fracassada que heu pegat. Au mossegala ven fort.

  6. Tanta ceba que mos tocara mossega en estos dos sujetos Gervas i Pacono os preocupeseu que aborrireu la ceba para tota la vida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s